Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Ramon Brugman

Thaise visburger met salade en pittige saus

Ramon Brugman

Orzo met gebakken zeewolf, cherrytomaatjes en kruidensalsa

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Ramon Brugman

Broodje schelvis met kruidenmayonaise

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Ramon Brugman

Mosterdsoep met kaas-uienstokbrood en zalmsalade

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling