Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Franse klassieker: poulet en cocotte

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Raapsteeltjes

Leon Mazairac

Steak tartare met fruitsalade

Alain Caron

Gevulde kruidensoep

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Kip met oesters en warme minigroenten

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus