Ramon Brugman

Thaise visburger met salade en pittige saus

Ramon Brugman

Orzo met gebakken zeewolf, cherrytomaatjes en kruidensalsa

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Ramon Brugman

Broodje schelvis met kruidenmayonaise

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Ramon Brugman

Mosterdsoep met kaas-uienstokbrood en zalmsalade

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Ramon Brugman

Rode viscurry met saffraanrijst

Ramon Brugman

Foreltartaar

Gegrilde dorade met verse groentes
Ramon Brugman

Gegrilde dorade met een salade vol groente

Ramon Brugman

Thaise viskoekjes met glasnoedels

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain