Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Frans cakeje met rum, citroen en gember
Alain Caron

Frans cakeje met rum, citroen en gember

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Nadia Zerouali

Melkcake met kersen

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Alain Caron

Ananas in rum

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Alain Caron

Pompoensoep

Nadia Zerouali

Pistache-meringuetaart met arabische koffie

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Alain Caron

Gevulde uien met ei en boletencrème

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal