Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Gemarineerde rettich en boontjessalade met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Midden-Oosterse mujadara met aubergine

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Gevulde dadel met zoete amandel en shebakia

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel