Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Ramon Brugman

Likkepot met zoete sjalotten en tuinkers

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Sharon de Miranda

Kip in de hoed: een hartige taart met zoete kersen

Surinaamse erwtensoep
Sharon de Miranda

Surinaamse erwtensoep