Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Aziatische rijstsalade
Ramon Brugman

Aziatische rijstsalade met gemarineerde kipspiesjes en pittige yoghurtdip

Plaattaart met apserges ham en ei
Ramon Brugman

Plaattaart met witte asperges, gedroogde ham en oude kaas

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met groenten, aardappel en Surinaamse kip

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Stoofschotel met zoete aardappelfriet uit de oven
Ramon Brugman

Stoofvlees met zoete aardappelfriet en frisse witlofsalade

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Aardappel gratin | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Aardappelgratin met varkenshaas medaillon en romige champignonsaus

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache