Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

American pancakes met mascarpone en aardbeien
Ramon Brugman

American pancakes met mascarpone en vers fruit

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

rabarberstrudel
Ramon Brugman

Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek