Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

pompoensoep
Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Leon Mazairac

Geglaceerde Zeeuwse mosselen