Cannelloni met witlof bechamel en gedroogde ham
Ramon Brugman

Cannelloni gevuld met witlof en rauwe ham

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Ramon Brugman

Klassieke Boeuf Bourguignon

Ramon Brugman

Club sandwich à la Ramon

Ramon Brugman

Ovenschotel met witlof, puree en bechamelsaus

Ramon Brugman

Honing geglaceerde varkensribbetjes

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Ramon Brugman

Pappardelle bolognese originale

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Stamppot van gebrande prei met wildzwijn schnitzels
Ramon Brugman

Stamppot van gebrande prei met wildzwijn schnitzels

Ramon Brugman

Snelle maaltijd: mosselen in een oosters sausje