Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Gemarineerde rettich en boontjessalade met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Fris slaatje met geitenyoghurt, zoetzure ui en appel

Ramon Brugman

Zelfgebakken zachte witte puntjes met graskaas

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Ramon Brugman

Lunchsalade met rode biet, avocado en geitenkaas

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Ramon Brugman

Bruschetta's met emmentaler en een pittige salsa

Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Biologische koolraap

Leon Mazairac

Tosti met stroop van zomerfruit

Ramon Brugman

Gepofte zoete aardappel met tapenade