Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Stoofpotje voor bijvangstvis met schorseneren

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Leon Mazairac

Garnalen met gekonfijte aardappel