Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Alain Caron

Macarons Groningen