Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Sharon de Miranda

Broodje pulled sprinkhaan

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd