Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Ramon Brugman

Pompoencake

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen