Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

pastinaak Geneal
Geneal Harreman

Gezonde pastinaak snack

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Salade met honingwijn

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel