Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Verse pasta met Hollandse garnaaltjes
Alain Caron

Verse pasta met room, citroen en Hollandse garnaaltjes

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Ansjovis

Alain Caron

Alain en Jonnie Boer in Zwolle

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain