Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

Groente tajine
Nadia Zerouali

Snelle groente tajine met spruitjes en tomatensalade

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Afghaanse okrastoof
Nadia Zerouali

Afghaanse okrastoof

Turkse salade
Nadia Zerouali

Turkse salade van bulgur met krokante aubergines

Pompoenrisotto met vegan honing
Nadia Zerouali

Risotto van pompoen, walnoot en salie

Recept paddenstoelen Nadia
Nadia Zerouali

Shoarma van shiitake en oesterzwammen

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's