IJstaart van Rosah
Rosah van Schendelen

Hazelnoot ijstaart met roomboter cake en miso karamelsaus

Moskovische tulband van Cees Holtkamp
Rosah van Schendelen

Luchtige Moskovische tulband met krenten en rozijnen

Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Garnalen
Ramon Brugman

Ragout met verse Hollandse garnalen uit Ameland

Soepje
Sharon de Miranda

Romige pastinaak-wortelsoep met venkel

Noedelsoep
Jetske van den Elsen

Snelle noedelsoep met paksoi, shiitake en een perfect eitje

Zalm
Leon Mazairac

Gerookte zalm met een romige pittige aardappelsalade

Buikspek
Sharon de Miranda

Chicharron met guacamole en bonenrijst

Patatje stoofvlees - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Patatje stoofvlees met zelfgemaakte kerriemayonaise

Roze hummus met gepofte bietjes
Jetske van den Elsen

Hummus met gepofte biet, krokante kikkererwten en gefermenteerde groente

Pittige Naan
Geneal Harreman

Pittige tempeh met zelfgemaakte naan en een frisse salade

Gyoza
Jetske van den Elsen

Gyoza's met shiitake, gerookte tofu en een zoetzure dip

Mosterd kaviaar - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's heerlijke mosterd kaviaar

Kimchi-kaas bitterballen
Jetske van den Elsen

Kimchi-kaas bitterballen met gochujang mosterdsaus

Bami met pindakaas en bimi
Sharon de Miranda

Pindakaas bami met bimi én verse sambal

Chili con carne
Ramon Brugman

Chili con carne met draadjesvlees en een frisse ananas salsa

Aubergine schnitzel - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Aubergine schnitzel met Japanse currysaus en frisse wortelsalade

Mini kaassouffles
Rosah van Schendelen

Mini kaassoufflés met kweeperencompote en Limburgse likeur