Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met aardappel, groenten en Surinaamse kip

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Kipspiesjes
Ramon Brugman

Ramon maakt heerlijke kipspiesjes met een romige currysaus

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Ramon maakt een smaakvolle salade met palmkool, spruitjes en knapperige panchetta
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen