Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Stoofpotje voor bijvangstvis met schorseneren