Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Noedels met shiitake en vissaus van Hollandse Schol
Sharon de Miranda

Snelle rijstnoedels met groenten, shiitake en cashewnoten

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Orzo met oesterzwam en courgette
Sharon de Miranda

Orzo met oesterzwammen, courgetteslierten en pesto

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Plaattaart met camembert, wortel, walnoten en stoofperen
Sharon de Miranda

Plaattaart met wortel, walnoten, stoofpeertjes, dadels en camembert

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Pantosti met peer
Sharon de Miranda

Snelle tosti uit de pan met kaas, tomaat en peer

Snelle panlasagne en een salade van radijs
Sharon de Miranda

Lasagne uit de pan met ricotta en champignon

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen