Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Crepes met bier karamel en gebakken appel
Rosah van Schendelen

Crêpes met bierkaramel en gebakken peer

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Crispy oliebollen, croutons met slagroomijs en advocaat van jenever
Rosah van Schendelen

Kerst dessert met slagroomijs, hangop, advocaat en choco peertjes

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood