Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Zalm
Leon Mazairac

Gerookte zalm met een romige pittige aardappelsalade

Pittige Naan
Geneal Harreman

Pittige tempeh met zelfgemaakte naan en een frisse salade

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Arepa's met uiencompote en tomatensalade
Geneal Harreman

Arepas met scrambled tofu, ui-mango compote en een frisse salade

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Dessert van kweeperen, sinaasappelrasp en rooibos karamel saus
Geneal Harreman

Dessert met kweepeer, karamelsaus en paranoten

Curry met zoete aardappel
Geneal Harreman

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh

Tomaten orzo met verse ingrediënten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus