broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Alain Caron

Macarons Groningen

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Aromatische olie in Amsterdam

Alain Caron

Rozenbotteltaart

Alain Caron

Dessert kerstdiner

Alain Caron

Thee bij suikervrij gebak

Alain Caron

Lekkere limoncello