Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood

Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Gezonde krokodillentraktatie
Sharon de Miranda

Maak krokodillenprikkers als gezonde traktatie

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream