Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Orzo met oesterzwam en courgette
Sharon de Miranda

Orzo met oesterzwammen, courgetteslierten en pesto

Plaattaart met camembert, wortel, walnoten en stoofperen
Sharon de Miranda

Plaattaart met wortel, walnoten, stoofpeertjes, dadels en camembert

Recept Keti Koti
Sharon de Miranda

Surinaamse Heri Heri

Sharon de Miranda

Groentespiesjes met halloumi van de barbecue

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Chilaquiles
Sharon de Miranda

Chilaquiles met feta, geserveerd met maïs-wortelsoep

Schorseneren met aardappelpuree en witte wijn
Sharon de Miranda

Schorseneren met aardappelpuree en witte wijn

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Tabouleh
Sharon de Miranda

Tabouleh van quinoa met flatbread en yoghurt-dip

Oesterzwam
Sharon de Miranda

Oesterzwam van de grill met puree en uienjus

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Sharon de Miranda

Mac and cheese met frisse koolsla

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten