Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Plantaardige groene koekjes
Sharon de Miranda

Plantaardige groene koekjes

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

gele curry
Sharon de Miranda

Gele curry met bloemkool, bulgur en zoete uien

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Curry met zoete aardappel
Geneal Harreman

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh