Mini kaassouffles
Rosah van Schendelen

Mini kaassoufflés met kweeperencompote en Limburgse likeur

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Paratha - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Zelfgemaakte paratha met pittige kip en tomatensalsa

Hamburgers
Ramon Brugman

Hamburgers, bbq saus en krokant spek

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème

Pita shoarma
Rosah van Schendelen

Pita shoarma van knolselderij met tomaat, radijs en rode ui

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus
Sharon de Miranda

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus

Dessert met honingbes
Ramon Brugman

Tartelette met honingbessen en romige mascarpone kwark vulling

Gevulde panbroodjes
Sharon de Miranda

Koekenpan broodjes met een vulling van geitenkaas en pompoen

Lamskotelet met uitjes, aardappeltjes en haricovert
Alain Caron

Lamskotelet met romige jus en meiknol

Bananen pannenkoeken - Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Bananen pannenkoeken met havermout, appel en vanille-ijs

Italiaanse klassieker met twist: Ribollita
Jetske van den Elsen

Italiaanse soep met bonen en chili croutons

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

Japanse curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus