Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Sticky asperges
Sharon de Miranda

Rijst met sticky spicy groene asperges en frisse koolsalade

Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Pasta met verse nori, tomaatjes en buffelmozzarella
Sharon de Miranda

Verse pasta met nori, buffelmozzarella en romige mascarpone

Tomaten orzo met verse ingrediƫnten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Orzo met oesterzwam en courgette
Sharon de Miranda

Orzo met oesterzwammen, courgetteslierten en pesto