Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus
Sharon de Miranda

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

ceviche
Jetske van den Elsen

Frisse ceviche met pompoen en mais

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Bijzondere salade met exotische paddenstoelen
Alain Caron

Bijzondere salade met exotische paddenstoelen