Appelchutney met een salade
Sharon de Miranda

Appelchutney met een kikkererwten salade en komkommer

Arepa's met uiencompote en tomatensalade
Geneal Harreman

Arepas met scrambled tofu, ui-mango compote en een frisse salade

Gevulde panbroodjes
Sharon de Miranda

Koekenpan broodjes met een vulling van geitenkaas en pompoen

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Udon Noedels - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Snelle Udon Noedels met chili crisp, bosui en een eitje

Croissant alain
Alain Caron

Luxe croissants met kruidencrème en ham

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème

Paksoi pannenkoek
Jetske van den Elsen

Koreaanse groentepannenkoek met paksoi en een dipsaus

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa