mini hamburgers met kip en morrelen
Ramon Brugman

Mini hamburgers met gegrilde kip, brie en warme kersensaus

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Hotdogs met ui en speciaalbier
Ramon Brugman

Broodje gebakken braadworst met gekarameliseerde ui

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien