Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Eiersalade met groene aspergesoep en versgebakken vlechtbrood
Ramon Brugman

Eiersalade met groene asperges en vers gebakken vlechtbrood

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm, broccoli en aardappel

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Ramon Brugman

Pilav met spinazie, tomaat, romige ricotta en rucola

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm