Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten