oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Black Angus entrecote van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Black Angus entrecote met chimichurri, zoetzure rode ui en avocadocrème

paksoi
Sharon de Miranda

Gevulde paksoibladeren met glasnoedels

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Plaattaart met apserges ham en ei
Ramon Brugman

Plaattaart met witte asperges, gedroogde ham en oude kaas

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

vrijheidssoep
Sharon de Miranda

Vrijheidssoep: minestrone met boerenkool en witte bonen

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met groenten, aardappel en Surinaamse kip

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Citroen tulpband
Ramon Brugman

Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen

Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Sushi plaattaart
Sharon de Miranda

Sushi plaattaart met gerookte makreel

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade