Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Aardbeien beignets met lavendelsuiker
Rosah van Schendelen

Beignets van aardbeien met zelfgemaakte lavendelsuiker

Scones met verse saus van rozen en frambozen
Rosah van Schendelen

Pistache scones met zelfgemaakte rozenjam

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaart koekjes met karamel en cream cheese

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Eetbare bloemen Rosah
Rosah van Schendelen

Citrus panna cotta met saffraansiroop en eetbare bloemen