noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Nadia maakt koolsoep
Nadia Zerouali

Koolsoep met een Indiase twist

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Groente tajine
Nadia Zerouali

Snelle groente tajine met spruitjes en tomatensalade

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs