Udonnoodles met saus van gochujang en een omelet met spitskool
Geneal Harreman

Udon noedels met spinazie, gochujang en een groene koolomelet

Bulgursalade met krokante knolselderij
Geneal Harreman

Krokante knolselderij en bulgursalade met sinaasappeldressing

pasta met mosselen
Alain Caron

Romige pasta met mosselen en oesters

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap
Geneal Harreman

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

Bulgur
Geneal Harreman

Salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Chef-kok Geneal maakt een plaattaart met groente
Geneal Harreman

Plaattaart met courgette, cherry tomaatjes, spinazie en een pittige dressing

Kruidige tabouleh van Geneal Harreman
Geneal Harreman

Kruidige tabouleh van quinoa en pastinaak

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth