Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

freekeh salade
Sharon de Miranda

Freekeh salade met bramen, blauwe kaas en champignonsoep

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade, houtgerijpt donker bier én whiskey karamel

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip