Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Een glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen
Sharon de Miranda

Glasnoedelsalade met krokant gebakken oesterzwammen

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Vegetarische poké bowl, met mais, biet en hazelnoot
Sharon de Miranda

Vegetarische poké bowl met mais, biet en hazelnoot

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Sharon de Miranda

Salade parelgerst, oesterzwam en kokosyoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Sharon de Miranda

Hutspot met feta, geraspte kaas en gevulde courgette uit de oven

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Sharon de Miranda

Pompoenstamppot met hazelnoot en geroosterde bloemkool

Sharon de Miranda

Orzo met broccoli, feta en gegrilde paprika

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Sharon de Miranda

Stamppotje met een tropische twist