Papillot
Alain Caron

Rookworst met een papillot van prei, ui en zelfgemaakte mosterdsaus

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Recept
Alain Caron

Gebakken ananas met bosbessenstroop en pistache

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Eetbare bloemen Rosah
Rosah van Schendelen

Citrus panna cotta met saffraansiroop en eetbare bloemen

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

alain peer
Alain Caron

Gemarineerde peer met brioche en mascarpone

Biermosterd uit Nijmegen
Rosah van Schendelen

Soep van biermosterd met bierbrood

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes