Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Zuurkool - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf zuurkool in een paar stappen

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Sushi gember - Jetske van Elsen
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik sushi gember Gari en Beni Shoga?

Jetske met kimchi
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf kimchi?

Hüttenkäse en paneer van Jetske | Foto: Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?

Hoe maak ik zelf boter?
Jetske van den Elsen

Maak de lekkerste roomboter

Maak Jetske's vanille extract
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's vanille extract én vanillesuiker

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette