Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Crepes met bier karamel en gebakken appel
Rosah van Schendelen

Crêpes met bierkaramel en gebakken peer

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Crispy oliebollen, croutons met slagroomijs en advocaat van jenever
Rosah van Schendelen

Kerst dessert met slagroomijs, hangop, advocaat en choco peertjes

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes met vlierbloesemsiroop

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing