oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap
Geneal Harreman

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap

halloumi
Jetske van den Elsen

Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Bulgur
Geneal Harreman

Winterse salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Gevulde sla blaadjes
Jetske van den Elsen

Sla gevuld met rijst, oesterzwam, radijs en gochujang saus