Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

ei
Leon Mazairac

Scampi's met venkelmousseline, een romige pastissaus, crème Dubarry en een roereitje

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst