oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Kaaskroketjes
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

halloumi
Jetske van den Elsen

Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread

Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Gevulde sla blaadjes
Jetske van den Elsen

Sla gevuld met rijst, oesterzwam, radijs en gochujang saus

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Kikkererwten curry
Jetske van den Elsen

Romige curry met kikkererwten en tomaat

Dhal
Jetske van den Elsen

Indiase dahl met frisse yoghurtsaus

Zelfgemaakte noedels met Friese bonen en gochujang saus
Jetske van den Elsen

Zelfgemaakte noedels met Friese bonen en gochujang saus

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas