IJstaart van Rosah
Rosah van Schendelen

Hazelnoot ijstaart met roomboter cake en miso karamelsaus

Moskovische tulband van Cees Holtkamp
Rosah van Schendelen

Luchtige Moskovische tulband met krenten en rozijnen

Pappardelle met Parmezaanse kaas en pastinaak
Rosah van Schendelen

Pappardelle met parmezaanse kaas en pastinaak

Mini kaassouffles
Rosah van Schendelen

Mini kaassoufflés met kweeperencompote en Limburgse likeur

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Pita shoarma
Rosah van Schendelen

Pita shoarma van knolselderij met tomaat, radijs en rode ui

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Crumble met bosbessen
Rosah van Schendelen

Kersencrumble-taart met bramen en lavendelroom

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Crepes met bier karamel en gebakken appel
Rosah van Schendelen

Crêpes met bierkaramel en gebakken peer

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn