Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Papillot
Alain Caron

Rookworst met een papillot van prei, ui en zelfgemaakte mosterdsaus

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij

Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool