mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap
Geneal Harreman

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Bulgur
Geneal Harreman

Winterse salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Dessert van kweeperen, sinaasappelrasp en rooibos karamel saus
Geneal Harreman

Dessert met kweepeer, karamelsaus en paranoten

Chef-kok Geneal maakt een Syrische salade
Geneal Harreman

Kruidige tabouleh van quinoa en pastinaak

Tomaten orzo met verse ingrediënten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata